19 augustus 2019

Datum onder voorbehoud.
De cursus Natuurlijk Bevallen op 19 augustus gaat alleen door bij 4 of meer aanmeldingen.
Bij 3 of minder aanmeldingen wordt gekeken naar een passend alternatief in de vorm van een priveles of groepsles gegeven door Aurora van den Berg

Natuurlijk Bevallen

in de verloskundigenpraktijk het Haagsch Geboortehuys:
Goudenregenstraat 99, Den Haag.

Tijd: 19.15-21.30

Tijdens deze avond richten we ons vooral op de partner, hoe deze de zwangere vrouw kan ondersteunen tijdens de geboorte van hun kindje. Charlotte gaat uitgebreid in op de acupressuurpunten die tijdens de bevalling kunnen worden ingezet, punten die zijn gericht op pijnvermindering en het versterken van de weeën. Daarnaast is het een avond vol informatie en praktische tools.

Deelnemers ontvangen toegang tot de Online Basistraining Bevallen van Yogoya-academy (met als bonus de basiscursus essentiële oliën tijdens de bevalling). Deze online training is vooral geschikt voor wie dieper in de ademtechnieken wil duiken. De Online Basistraining Bevallen zit namelijk boordevol audio-oefeningen om het ademen en het ontspannen van de bekkenbodem te oefenen. Ook kan je hier nog eens rustig teruglezen wat je tijdens de bevallig zoal kunt verwachten.

De cursus is geschikt voor iedereen die zwanger is, ongeacht de duur van de zwangerschap. Bij een eerste kindje, maar ook heel geschikt als opfriscursus bij een tweede of derde kindje.

Bekijk de inhoud van de cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *